gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Паниран Кашкавал»Паниран кашкавал във фритюрник

Паниран кашкавал във фритюрник

Кристиан АлександровКристиан Александров
Мастър Шеф
5963k2k1k2
Паниран кашкавал във фритюрник
Снимка: Кристиан Александров
1 / 2
24/06/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Как се панира кашкавал във фритюрник - имаме отговор на този въпрос"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кашкавала на парчета с дебелина около 1.5 см и ги прибираме във фризера за 1 час.

Разбиваме яйцата с вилица.

Сипваме брашното в дълбока чиния и добавяме солта, а водата наливаме в широка купа.

Пускаме фритюрника да загрее.

Изваждаме парчетата кашкавал от фризера и ги потапяме първо във водата, след това овалваме в брашно и изтупваме.

Потапяме в разбитите яйца и подреждаме в кошницата на фритюрника, като трябва да се нареди само един ред кашкавал.

Пържим кашкавала пане до златисто.

Изваждаме готовия паниран кашкавал върху хартия, за да се отцеди мазнината.

Прехвърляме панирания кашкавал във фритюрник в подходяща чиния и сервираме веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: