gotvach.bg»Рецепти»Баница»Дробена баница

Дробена баница

НикиНики
Мастър Шеф
5614k2k8632
Дробена баница
Снимка: Ники
1 / 4
08/07/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Разкриваме ви рецептата за дробена баница и всичките ѝ тайни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата в купа, добавяме киселото мляко, бакпулвера и олиото.

Накрая добавяме сиренето. Разбъркваме добре.

Накъсваме корите за баница и ги добавяме в сместа.

Разбъркваме хубаво. Добавяме в намаслена тава (30 см) или върху хартия за печене.

Половината част поръсваме със сусама, а другата - с шарената сол.

Печем дробената баница в загрята фурна на 200°C, след това намаляваме на 180°C и печем около 30 мин до зачервяване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: