Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Пушена сьомга с нар и каперси

Пушена сьомга с нар и каперси

Пушена сьомга с нар и каперси
Снимка: Габриела Кокичева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
20 мин.
Порции
6
"Невероятно предястие за специален повод - пушен сьомга с каперси и нар"

Необходими Продукти

  • пълнозърнест хляб - 6 филии
  • нар - 1 бр.
  • пушена сьомга - 200 г
  • каперси - 40 г
  • зехтин - 30 мл
  • магданоз
  • копър
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Препичаме филийките в тостер.

Нарязваме сьомгата на парчета и към нея прибавяме каперсите и зрънцата нар.

Овкусяваме със зехтин, копър и чесън, накълцани предварително на ситно.

Изваждаме филийкити, върху тях разпределяме сместа от сьомгата и поръсваме брускетите с пресен магданоз.

Тази пушена сьомга с нар и каперси са вкусно и свежо лятно предложение, което си подхожда с чаша изстудено бяло вино!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: