Бриоши за бургери в хлебопекарна
Brioši za burgere u mini pekari
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Малки Питки»Бриоши за бургери в хлебопекарна

Бриоши за бургери в хлебопекарна

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2452k6361k3
Бриоши за бургери в хлебопекарна
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 4
23/07/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Най-вкусните бургери се получават с най-вкусните бриоши"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагам в контейнера млякото, маслото, яйцето (разбито), брашното, в което съм сложила захарта и солта, най-отгоре маята.

Пускам на програмата за тесто, която при мен е 1:15 месене + втасване.

След това оформям малките питки и оставям още малко да втасат.

Мажа с яйце, поръсвам със семена и пека 20-25 мин на 180-190 градуса, като завивам след първите 10 мин с алуминиево фолио.

Охлаждат се бриошите за бургери в хлебопекарна върху решетка и използвам за бургери.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: