gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Гъбена Супа»Японска супа с шийтаке

Японска супа с шийтаке

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
602186679
Японска супа с шийтаке
Снимка: Ванеса Събкова
1 / 2
06/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции10
"Диетичната японска супа с гъби ще ви накара да заобичате диетата си"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете гъбите. Настържете куркумата и джинджифила и накъсайте магданоза и мащерката.

Нарежете на дребно чесъна. В тенджера сложете малко краве масло и изсипете всички съставки за гъбената супа.

Запържете за малко и добавете литър и половина вода. Гответе диетичната супа, докато гъбите се размекнат.

Овкусете японска супа с шийтаке по ваш вкус.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: