Лесен рататуй с наденица
Jednostavni ratatuj sa kobasicom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Рататуй»Лесен рататуй с наденица

Лесен рататуй с наденица

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
3732k8302k5
Лесен рататуй с наденица
Снимка: Гергана Георгиева
1 / 5
17/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Рататуй за наши хора - пак заповядайте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете приготвянето на рататуя, като нарежете на кръгчета тиквичките, доматите и наденицата.

Обелете скилидките чесън и ги нарежете на дребно.

Вземете правоъгълна тавичка и започнете да подреждате в нея зеленчуците и наденицата в редичка.

Поставяйте вертикално кръгче тиквичка до него кръгче домат и кръгче наденица.

Повтаряйте така до изпълване на цялата тавичка.

Поръсете отгоре с наситнения чесън, риган и сол на вкус.

Накрая полейте с олио.

Сложете тавичката в загрята фурна и печете рататуя на 180°C за около 45 минути.

От така приготвения лесен рататуй с наденица ще останете приятно изненадан и доволни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: