Кралско семифредо

Христинка КолеваХристинка Колева
Иноватор
2453k6358471
Кралско семифредо
Снимка: Христинка Колева
1 / 3
20/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
"Щом опитате хапка от него, ще разберете защо носи името кралско семифредо"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Жълтъците се разбиват до побеляване с половината захар. Добавя се маскарпонето и се разбърква.

Белтъците се разбиват на сняг с останалата захар и се прибавят към горната смес.

Кремът се разделя на две равни части.

Към едната част се прибавя какаото, а към другата - шоколадовите капки и ванилията.

Кафето се смесва с коняка.

Правоъгълна кексова форма се постила със стреч фолио.

На дъното и отстрани на формата се подреждат бишкоти, потопени в кафето.

Поставя се белият крем. Върху него се подреждат отново бишкоти, напоени с кафе.

Следва кафявият крем и се завършва с бишкоти.

Семифредото се поставя в хладилник за 2-3 часа.

Обръща се в поднос и се освобождава от фолиото малката бишкотена торта.

Поръсва се с пудра захар това Кралско семифредо.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: