Борш с телешко

29/12/2010
Иванина
отИванинаНовак
"Борш - истински балсам за стомаха и душата "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 382
  • Преглеждания за месеца223
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте грижливо месото и го нарежете на малки кубчета.

Картофите обелете и нарежете на едро, заедно със зелето и лука. Морковите нарежете на шайби. Целината нарежете също на едро. Обелете доматите и ги пюрирайте.

Всички продукти в сурово състояние изсипете в дълбока тенджера. Покрийте със студена вода и подправете със сол и черен пипер на вкус. Добавете 2 - 3 с. л. олио.

След като боршът заври, оставете да къкри на слаб огън, докато месото започне да се къса с вилица.
подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар