Бисквитен блат за торта

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
9494905k
Бисквитен блат за торта1 / 2
20/04/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
14
"Каквато и торта да правите, този бисквитен блат винаги е добра идея"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците със захарта на гладък крем. Добавете брашното, настърганата лимонова кора и малко коняк, ако предпочитате, за по-приятен аромат.

Отделно разбийте белтъците с щипка сол и внимателно ги объркайте с останалата смес.

Сипете сместа в правоъгълна тавичка, застлана с леко намазнена хартия за печене.

Изпечете блата за торта в умерено загрята фурна до готовност.

След като се охлади, се реже на 1-2 или 3 балата, които се слепят с подходящ крем.

Бисквитеният блат за торта е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
56
43
33
20
10
Дай твоята оценка: