Бисквитен блат за торта

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
9493442k
Бисквитен блат за торта1 / 2
16/09/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции14
"Каквато и торта да правите, този бисквитен блат винаги е добра идея"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците със захарта на гладък крем. Добавете брашното, настърганата лимонова кора и малко коняк, ако предпочитате, за по-приятен аромат.

Отделно разбийте белтъците с щипка сол и внимателно ги объркайте с останалата смес. Сипете сместа в правоъгълна тавичка, застлана с леко намазнена хартия за печене.

Изпечете блата в умерено загряна фурна до готовност. След като се охлади, се реже на 1-2 или 3 балата, които се слепят с подходящ крем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: