gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Лютеница»Обикновена домашна лютеница

Обикновена домашна лютеница

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5016k
Обикновена домашна лютеница1 / 3
10/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
130 мин.
Порции
20
"Обикновена лютеница - необикновен вкус и аромат!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците и ги смелете през машинка за мелене на месо.

Добавете към зеленчуковото пюре оцета, олиото, солта, захарта.

Сложете лютеницата да се вари, докато добие необходимата гъстота.

След като изстине, разсипете я в бурканчета и запечатайте с капачки.

Стерилизирайте бурканчетата за 5 минути след завирането на водата.

Обикновената домашна лютеница е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: