Гъбен сос със сметана

17/09/2013
Десислава
отДесиславаНовак
"Нежен вкус, който ще придаде изискана нотка на всяко ястие, приготвено от вас!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо52 029
  • Преглеждания за месеца909
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете гъбите на парченца. Загрейте маслото и ги запържете до готовност.

Долейте разбърквайки сметаната и овкусете с всички подправки.

Варете соса за 10-тина минути или докато се сгъсти, като разбърквате леко през цялото време.

Така приготвеният сос може да поднесете с пържоли, шницели.подобни рецепти тук

5 7
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Теодора Мещерова
Ще приготвя соса днес като добавка към пилешки крилца и ще споделя резултата. Рецептата ми харесва
0
0
Теодора  Иванова Каменова
Не е нужно брашно, за да се сгъсти соса .Не обичам брашнени сосове и този много ми допада, чудесна рецепта !
0
0
?
?
14.06.2014 21:48
как ще се сгъсти без брашно или галета?
5
0
Liubof
Liubof
21.04.2015 21:01
...s liubof :D
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв