Шишчета от свински бут и зеленчуци
Ražnjići od svinjskog buta i povrća
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шишчета»Шишчета от свински бут и зеленчуци

Шишчета от свински бут и зеленчуци

Шишчета от свински бут и зеленчуци
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 5
29/08/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
7
"Страхотна идея за шишчета за всяко събиране с приятели"

Необходими Продукти

  • свински бут - 300 г
  • гъби - 3 - 4 бр.
  • лук - 1 бр.
  • чушки - по 1/2 бр. зелена, червена, жълта
  • хималайска сол
  • черен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте зеленчуците и нарежете на парчета. Свинското месо също измийте и нарежете на хапки.

Вземете едно шишче и редувайте свински хапки, червена чушка, месо, жълта чушка, месо, лук, месо, гъби и така, докато запълнете цялото шишче.

Вземете второ и повторете процедурата. Готовите свински шишчета посолете и поръсете с черен пипер.

Намажете със зехтин от всички страни. Изпечете в предварително загрята скара до готовност.

Поднесете шишчетата от свински бут и зеленчуци топли с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: