gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Лютеница»Домашна рязана лютеница

Домашна рязана лютеница

АннаАнна
Новак
553565
Домашна рязана лютеница
Снимка: Анна
1 / 2
07/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
90 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
135 мин.
Порции
16
"Желаем ви добър апетит с тази разкошна домашна лютеница, приготвена по селска рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подреждаме в тави патладжана (върху хартия за печене), чушките и домати и ги изпичаме във фурната.

Когато са готови, ги белим и режем на парчета в дълбок съд.

Добавяме към тях сол на вкус и по желание магданоз.

На финал пълним бурканите и варим 30 мин след завиране на водата.

Когато е готово, вадим бурканите с лютеница и обръщаме с капачката надолу за 5 мин.

Готовата домашна рязана лютеница може да сервираме, като разбъркаме с майонеза или подправим с други подправки и сосове.

Добър апетит! ! !

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: