Крокети от боб
Kroketi od pasulja

Крокети от боб

Рая АндоноваРая Андонова
Иноватор
6043k1k2k8
Крокети от боб
Снимка: Рая Андонова
1 / 3
07/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Ще останете възхитени от вкуса на бобените крокети"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва от предната вечер, а на другия ден се сварява. Оставя се да изстине.

Чиата се смесва с 3 ч.л. вода и се оставя настрана.

Когато изстине, се смила в кухненски уред. Не е нужно да става съвсем на пюре, добре е, ако останат парченца боб.

Добавят се подправките и чиата и се разбърква добре.

Царевичното нишесте се разбърква за панировката с млякото.

Оформят се продълговати постни крокети.

Всеки се потапя в растителното мляко и се овалва в галета.

Изпържват се в сгорещено олио.

Сервират се крокети от боб със свежа салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: