gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с лук в плик за печене

Свински кебап с лук в плик за печене

Мария СимоваМария Симова
Гуру
2k17k3k18k21
Свински кебап с лук в плик за печене
Снимка: Мария Симова
1 / 3
07/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Добър апетит със свинския кебап с лук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на по едри парчета, измийте и подсушете, посолете и поръсете с черен пипер на вкус.

В тиган нагрейте олиото и добавете свинското месо, запържете за около 5 минути, като разбърквате.

Прибавете червения пипер и чубрицата, разбъркайте и премахнете тигана от огъня.

Нарежете лука на полумесеци и заедно с месото и лютата чушка поставете в плик за печене и налейте червеното вино.

Завържете плика и поставете апетитния кебап в тавичка, отгоре пробийте 2-3 дупчици в него с помощта на нож.

Печете свинския кебап с лук в плик за печене в предварително нагрята на 180 градуса фурна за около 45-50 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: