Задушен кефал с горчица и лимон

ГеновеваГеновева
Готвач
1288691k4652
Задушен кефал с горчица и лимон
Снимка: Геновева
1 / 3
20/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кефалът се почиства и измива. Овкусява се със сол, черен пипер, сока на 1 лимон, соев сос и от сухата подравка за риба. Оставя се така за 30 минути.

След това поставяме рибата в тава и добавяме по 1 ч.л. горчица вътре във всяка риба и намазваме добре.

Редим резени лимони и поръсваме с пресен девесил вътре. Отгоре върху всяка риба поливаме с зехтин, бяло вино и малко вода.

Пъхаме във фурната и печем рибата под фолио за около 30 минути.

След това махаме фолиото да се запече кефалът. Изключваме и сервираме топла рибката.

Задушеният кефал с горчица и лимон е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: