Пуешки бутчета яхния

НикиНики
Мастър Шеф
6995k2k2k2
Пуешки бутчета яхния
Снимка: Ники
1 / 3
22/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции3
"Яхния от пуешки бутчета, с които ви пожелаваме добър апетит и сме сигурни, че ще бъде такъв"

Необходими Продукти

  • пуешки бутчета - 2 бр.
  • картофи - 5 бр.
  • домати - 2 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • чушки - 1 бр. червена
  • лук - 1 бр.
  • гъби - 3 бр.
  • чесън - 3скилидки
  • тиквички - 1/2
  • червен пипер
  • сол
  • брашно
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипваме вода и добавяме бутчетата, варим до готовност. След това ги оставяме да се охладят и ги обезкостяваме.

Зеленчуците почистваме, измиваме и ги нарязваме според желания размер.

В тенджера си нагорещяваме мазнина и добавяме накъсаното месо, запържваме за кратко.

Добавяме нарязаните на ситно лук и чесън, запържваме за още няколко минути.

Добавяме червения пипер, доматите и готвим 4-5 минути. Прибавяме останалите зеленчуци и сол на вкус. Готвим до готовност.

Накрая сгъстяваме яхнията с разтвореното брашно в малко вода.

Поднасяме нашите пуешки бутчета яхния поръсени с нарязан на ситно пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: