Пуешки бутчета с градински чай и бира
Ćureći bataci sa žalfijom i pivom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пуешко месо»Пуешки бутчета с градински чай и бира

Пуешки бутчета с градински чай и бира

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
4412k2k6185
Пуешки бутчета с градински чай и бира
Снимка: Мария Божилова
1 / 3
22/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции4
"Тайната на всяко вкусно ястие е в подправките, а пуешките бутчета, приготвени по тази рецепта, са просто уникални"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешките бутчета се измиват много добре.

Слагат се в тенджера със студена вода и се прибавя дафиновият лист.

Вари се 60 мин на слаб огън, като периодично се отпенва.

Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно.

Слагат се в тава с капак.

Отгоре се слагат отцедените и сварени бутчета.

Зехтинът се разбърква с градинския чай и чубрица.

Ястието се посолява.

Залива се със сместа от зехтин, градински чай и чубрица.

Полива се с бирата и бульона.

Пече се под капак 60 мин на 180 градуса.

Рецептата за пуешки бутчета с градински чай и бира е подходяща за хранене за кръвна група B.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: