Пържена маниока

АннаАнна
Новак
553565
Пържена маниока
Снимка: Анна
1 / 3
28/09/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
"Ако ви се хапва различно мезе за бира, пригответе си пържена маниока - може да поднесе и като гарнитура"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маниоката я измиваме, обелваме и нарязваме на пръчки с дебелината по желание.

Пържим в обилно горещо олио като пържени картофи и накрая, когато я извадим от тигана, я поръсваме със сол.

Пържената маниока е готова. Подходяща е за бирено мезе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: