Кето макарони на фурна

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
318
2k
1k
602
3
15/10/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 495
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накиснете макароните в студена вода. Разбъркайте от време на време. Целта е да се отмие колкото се може повече от нишестето от макароните.

Измийте ги добре и сложете в леко подсолена вода да се сварят според указанията на опаковката.

През това време направете заливката. Разбийте жълтъците със сметаната и прясното мляко. Добавете ванилията и подсладителя. Разбъркайте добре.

Щом макароните са сварени, отцедете ги и изсипете в тава или отделни огнеупорни съдове. Изсипете отгоре им заливката. А над нея сложете парченца масло. На финала в средата поставете и топеното сирене.

Сложете кето макароните на фурна да се запекат на 200 градуса до златисто.

Много вкусни макарони на фурна, опитайте!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар