gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Чийзкейк»Чийзкейк с ябълкова основа

Чийзкейк с ябълкова основа

Кристиан АлександровКристиан Александров
Мастър Шеф
5893k2k1k2
Чийзкейк с ябълкова основа
Снимка: Кристиан Александров
1 / 3
20/10/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции6
"Ароматен чийзкейк с ябълкова основа и нежен крем - перфектната комбинация за сладкиш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцето със захарта. Добавяме киселото мляко, ванилията, бакпулвера и оризовото брашно.

Обелваме ябълките, нарязваме ги на едро и ги сипваме в сместа.

Разпределяме сместа в тефлонова кръгла тавичка с отлепящо се дъно.

Печем на 200 градуса 25 минути. Оставяме да се охлади и отлепваме от стените и дъното. Оставяме блата във формата.

Смесваме изварата, пудрата захар, лимоновата захар и скира.

Намачкваме бананите и ги добавяме.

Разтваряме желатина във водата, загряваме го, за да се разтопи, и го наливаме в крема.

Разбъркваме добавяме стафидите и изсипваме върху блата във формата.

Заравняваме диетичния чийзкейк и с лъжицата правим въртеливи движения отгоре.

Прибираме нашия чийзкейк с ябълкова основа в хладилника за 1 нощ.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: