gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Чорба от свински джолан

Чорба от свински джолан

Мария СимоваМария Симова
Автор
2k18k3k25k23
Чорба от свински джолан
Снимка: Мария Симова
1 / 3
11/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Сервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и сверете джолана за тази свинска супа, докато месото започне да се отделя от костта - това аз направих в тенджера под налягане за 30 минути.

Отстранете месото от бульона да се охлади и нарежете на малки парчета.

Прецедете бульона в тенджера, добавете почистения и нарязан зеленчук, посолете и поръсете с черен пипер на вкус, варите до готовност на зеленчука.

Малко преди да свалите тенджерата от котлона, прибавете нарязаното месо.

След като поври 2-3 минути, премахнете тенджерата от котлона, поръсете джолан чорбата със ситно нарязания магданоз и задушете за 10 минути преди сервиране.

Сервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: