Пиле Жулиен с гъби

Айлин Б.Айлин Б.
Новак
325177
Пиле Жулиен с гъби
Снимка: Айлин Б.
1 / 4
11/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"Ето от любимите ни ястие и в ресторантите, и у дома - пиле Жулиен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, измиваме гъбите и пилешкото месо.

След това нарязваме пилешкото на хапки, гъбите - на полумесеци, а краставичките на ивички.

В тенджера или дълбок тиган запържваме леко чесъна с олио/масло.

Добавяме пилешкото, гъбите и краставичките. Готвим до пълна готовност.

След това поръсваме с черния пипер и солта.

Разбиваме жълтъка със сметаната и ги добавяме към пилето Жулиен.

Разбъркваме добре и сваляме пилето Жулиен с гъби от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Много лесна рецепта. И става вкусно.
12.10.2021 19:13
1