gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Сочни и крехки агнешки котлети

Сочни и крехки агнешки котлети

Сочни и крехки агнешки котлети
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
23/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции10
"Вижте тук как да направите и вашите агнешки котлети сочни и крехки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и поръсете със солта и черния пипер. Оставете в хладилника за 1 час.

В купичка сложете зехтина, чесъна и магданоза, нарязани на дребно.

Разбъркайте и оставете да се утаи. С помощта на силиконова четка намажете агнешките котлети само със зехтина.

Внимавайте да няма на четката от магданоза и чесъна, защото при пеенето ще изгори и котлетите няма да имат същия вкус.

Изпечете ги на скарата от двете страни до готовност.

Малко преди да ги извадите, намажете само от едната страна със зехтина, чесъна и магданоза.

Сервирайте сочни и крехки агнешки котлети топли в подходящи чинии.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: