Сушени плодове в бекон
Dried Fruits in Bacon
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Сушени плодове в бекон

Сушени плодове в бекон

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Сушени плодове в бекон1 / 2
18/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-4
"ГотвачБГ препоръчва Поднесете тези хапки с изискано бяло вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете беконът на ивици с ширина 2 - 3 см. и дължина около 6 - 7 см. Вземете една ивичка и увийте около сушения плод. След това забодете с малка дървена клечка.

Направете нужното количество ролца, сложете в леко намазана с масло тава и поставете в загрята фурна за около 5 - 10 мин. , докато беконът се запече.

Можете да използвате сини сливи, фурми или други сушени плодове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
58
41
30
20
10
Дай твоята оценка: