Сладкиш

БориславаБорислава
Новак
1
17
50
03/10/2013
"Най-вкусните сладкиши се крият зад най-непретенциозните имена "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо68 409
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта. След това добавете киселото мляко с разтворената сода в него.

Прибавете брашното, както олиото и канелата, разбивайки с миксера.

Когато се получи хомогенна смес, се добавят орехите, като се разбъркват с лъжица. Пече се в добре намазана с олио и брашно тава на температура от 180 до 200 градуса.

Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см
Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см
4.69 лв.
Виж ››

Изборът на практичната домакиня - висококачествена, удобна за употреба и почистване незалепваща правоъгълна форма, в която ще приготвяте не само кекс, но и всякакви печива при това лесно и бързо

Рейтинг

5 15
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Наталиа Петрова
Вместо смлени орехи ползвах нарязани. Така се усещат по-добре.
1
3
Вили Митко Аврамови
Вили Митко Аврамови
10.11.2013 14:17
Можете да прибавите и едно бурканче сладко!Става чудесно!
6
0
bogdanka
bogdanka
13.12.2014 22:28
със сльтко става по ароматно и по вкусно
1
0
Miko
Miko
09.11.2013 20:12
и аз правя същия сладкиш,но отгоре го намазвам с мед и ми е познат под името "Сладкиш с мед"
1
0