gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Борш»Класически Борш без месо

Класически Борш без месо

НикиНики
Мастър Шеф
6955k2k2k2
Класически Борш без месо
Снимка: Ники
1 / 2
03/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"При поднасяне поръсваме борша без месо с пресен магданоз и лъжица цедено мляко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите нарязваме на малки кубчета и слагаме да се варят във дълбока тенджера.

Зелето, праза, чесъна и пиперката нарязваме на ситно и ги задушаваме в мазнина заедно с настърганите домати.

Щом картофите са полусварени, добавяме нарязаното на ситно цвекло и задушените зеленчуци.

Окусяваме с подправките. Готвим Борша до готовност.

При поднасяте поръсваме борша без месо с пресен магданоз и лъжица цедено мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: