Пълнени миди с рибно филе
gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Бирени Мезета»Пълнени миди с рибно филе

Пълнени миди с рибно филе

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Пълнени миди с рибно филе1 / 2
30/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2-3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се нарязва на кубчета. Овкусява се със сол, черен пипер и чесън. Прибавят се пресни листа от розмарин , босилек и маслини.

Филето и допълнителните продукти се пасират и се разпределят върху черупки от миди. Покриват се с пласт гретен, приготвен от галета, сол, ситно нарязани пресни босилек , розмарин и зехтин. Черупките се обвиват поотделно с фолио и се пекат в силно загрята фурна. Отстранява се фолиото и се допича за около 5 минути.

Сервира се с резен лимон или прясно изцеден лимонов сок.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: