Сьомга Терияки

Сьомга Терияки

Сьомга Терияки
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
02/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции2
"Разнообразете вкуса на любимата риба с този японски сос Терияки"

Необходими Продукти

  • сьомга - 2 бр. котлети
  • хималайска сол
  • сос терияки - 2 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте сьомгата и я сложете в кутия с капак.

Добавете соса Тирияки, зехтина и солта. Разбъркайте добре.

Затворете капака и оставете в хладилника за няколко часа.

Загрейте тиган с незалепващо покритие.

Сложете 1 с.л зехтин и изпечете рибата на тиган от двете страни до готовност.

Извадете и поднесете сьомга Терияки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: