gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Мусове»Шоколадов мус с млечен шоколад

Шоколадов мус с млечен шоколад

gankaganka
Новак
1619
Шоколадов мус с млечен шоколад1 / 2
05/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Перфектният десерт е шоколадов, но не много нежък, с нежна консистенция и деликатен вкус. Да, точно така, говорим за шоколадов мус"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 белтъка + 2 жълтъка
  • шоколад - 1 млечен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата трябва да са на стайна температура. Разделяте яйцата - белтъци от жълтъци.

След това разбивате белтъците с миксер, жълтъците разбивате с вилица. Разтапяте шоколада на водна баня и след това охлаждате.

Добавяте охладения шоколад към жълтъците и ги смесвате внимателно, след това добавяте белтъците.

Бон Апети, приятели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: