Усукан тутманик с прясно и кисело мляко
Usukana penjurlija sa svežim i kiselim mlekomСкрученный тутманик
gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Тутманик»Усукан тутманик с прясно и кисело мляко

Усукан тутманик с прясно и кисело мляко

Ivalena ValchevaIvalena Valcheva
Новак
8701063
Усукан тутманик с прясно и кисело мляко
Снимка: Ivalena Valcheva
1 / 4
03/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
10
"Научете тайните в усукването на тутманик, приготвяйки този тук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този традиционен тутманик тестото се замесва по стандартния начин.

След като втаса, се разпределя на 4 топки, всяка се разточва и се намазва с олио.

Поръсва се със сирене, нареждат се една върху друга и се реже на ленти.

Всяка се усуква и подреждат се в тава върху хартия за печене.

Усуканият тутманик се пече до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: