Мариновани пържени пилешки крилца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
24/11/2007
"Хрупкави пилешки крилца, които се приготвят лесно като детска игра!"
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо82 514
  • Преглеждания за месеца530
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

  • пилешко месо - крилца 1 пакет
  • универсална подправка - за пиле
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразените пилешки крилца поръсвате обилно с подправката за пиле или разтрошеното кубче бульон, заливате със соев сос докато ги покрие, оставяте да престои, за да поеме и пържите във фритюрник или панирате.

По същия начин постъпвам и с пилешките пържоли.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 6
4 6
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
К К
К К
15.05.2016 01:55
Стават бързо и са вкусни!
1
0
Илияна Димова
Много са вкусни с панировка
0
0