gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Толстолоб по полски

Толстолоб по полски

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
2591k6143912
Толстолоб по полски
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 3
05/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно, чесънът се смила и се стрива със сол, задушава се в малко зехтин.

Когато лукът стане златист, се налива вино и се кипва, подправя се със сол и черен пипер.

Изсипете нарязаната на порции или парчета толстолоб, излейте винения сос и гответе във фурната.

Поставете готовата печена риба върху чиния.

Отцедете соса, подправете със заквасена сметана, нарязан магданоз, ако е необходимо, добавете сол и черен пипер.

При поднасяне толстолоба по полски се залива със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: