Варени агнешки крачета
Boiled Lamb Legs

Варени агнешки крачета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3120k
Варени агнешки крачета1 / 2
08/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10-12 бр.
"Малко масло и много търпение, това са тайните съставки на тази вкусотия"

Необходими Продукти

  • агнешки крачета - 10 - 12 бр.
  • масло - 60 гр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките крачета се почистват, измиват се и се поставят в глинено гърне. Посоляват се, поръсват се с черен пипер и се захлупват с капак, на който има дупчица.

Капакът се замазва с тесто и гърнето се оставя на тих огън.

След сваряването им, крачетата се нареждат в чиния, поръсват се с червен пипер и се поливат с разтопеното масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: