gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Кюфтета»Шотладско яйце в еър фрайър

Шотладско яйце в еър фрайър

НикиНики
Гуру
7726k3k4k3
Шотладско яйце в еър фрайър
Снимка: Ники
1 / 3
10/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата овкусяваме със сухите подправки, 1 яйце, и нарязания на ситно лук. Омесваме добре и оставяме за 1 час.

Яйцата сваряваме и обелваме.

Разпределяме каймата на 5 части, всяка една разстиламе хубаво на дланта и слагаме яйце в средата и хубаво го обвиваме с каймата.

Овалваме пълнените кюфтета в предварително смесените галета и царевично брашно.

Подреждаме във фрайъра и намазняваме с четка. Печем за 24 минути на 200 градуса от едната страна обръщаме и печем за още 15 минути.

Шотладското яйце в еър фрайър е чудно ястие. подобни рецепти

подобни рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: