Супа с патешки маншон и талиатели

Супа с патешки маншон и талиатели

10/12/2020
"Една по-различна патешка супа с талиатели - опитайте, ако обичате експериментите в кухнята"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо274
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешкият маншон се измива почиства и се сварява в подсолена вода. Зеленчуците се нарязват на дребно. Когато маншонът се свари, се изважда от бульона.

Прибавят се зеленчуците и се варят до готовност. Маншонът се обезкостява и месото се прибавя заедно със талиателите. Варенето продължава 10 мин.

Готовата супа се отстранява от котлона. Жълтъкът и киселото мляко се разбиват и с черпак се сипва по малко от супата като се бърка непрекъснато да не се пресече яйцето.

Разредената застройка се изсипва в общата гореща патешка супа и се разбърква. Поръсва се със пресен магданоз.

Супата с патешки маншон и талиатели е готова.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар