Апетитно свинско с лук и гъби

МарияМария
Новак
615115
07/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
"Ароматът е божествен, а какво остава за вкуса - ще разберете, след като си приготвите свинско с гъби и лук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на хапки и го запържете в дълбок тиган. Добавете лука, като предварително сте го нарязали на плътни полумесеци.

Гъбите режем на филийки и добавяме в тигана, когато лукът омекне. След като гъбите пуснат соса си, добавяме виното и оставяме под капак, докато изври.

Когато остане само на мазнина, овкусяваме със солта и черния пипер.

Сервира се топло.

Чаша червено вино би била подходящата напитка за това ястие!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: