Панирана пъстърва

Панирана пъстърва

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
948304802
Панирана пъстърва1 / 2
09/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Пъстървата пригответе панирана - за гарнитурата ще я мислим после"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за около 20 минути в хладилник.

Разбийте яйцата с млякото. Оваляйте рибните филета последователно в брашно, разбити яйца и галета, след което изпържете в силно сгорещена мазнина до готовност.

Извадете в затоплена чиния, полейте със сгорещено масло и поднесете гарнирани с пресен магданоз и резени лимон.

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: