Хайвер от оризов грис

11/10/2013
Дори
отДориНовак1
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 496
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • оризов грис - 1 ч.ч.
  • лук - 1 глава
  • вода - 3 1/2 ч.ч.
  • олио - 150 мл
  • лимони - 2 с.л. сок
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се слага да заври. Добавя се оризовия грис, като се бърка непрекъснато.

След като се свари се оставя да изстине леко, добавя се олиото солта лимоновия сок и лука, който е настърган на ситно.

Разбърква се да се получи хомогенна смес. Отгоре се поръсва с черния пипер.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Геновева
Геновева
24.12.2018 14:20
Приятна разядка...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв