Панирани сусамени кашкавалчета
Pohovani kačkavalj sa susamom
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Панирани сусамени кашкавалчета

Панирани сусамени кашкавалчета

Илияна ДимоваИлияна Димова
Новак
31106563126
Панирани сусамени кашкавалчета
Снимка: Илияна Димова
1 / 3
14/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Панираните предястия винаги изчезват от масата за броени минути, затова ако искате да зарадвате любимите хора, панирайте тези хапки кашкавал -не забравяйте сусама"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо нарежете кашкавала на хапки. Всяко едно парче се намокря с вода. В отделна купичка разбийте яйцата с щипка сол. В друга чиния сипете царевично брашно.

Всяко едно кашкавалче се овалва в царевично брашно и се слага в друга чиния, която е поръсена с брашно. Към останалото царевично брашно прибавете сусам, натрошен царевичен корнфлейкс и галета.

Панирайте кашкавала в разбитите яйца, след което в сухата панировка.

Изпържваме в загрято олио до златисто. Отцеждат се върху хартия и се сервират със салата по избор.

Панираните сусамени кашкавалчета са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: