Панирани сусамени кашкавалчета
Pohovani kačkavalj sa susamom
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Панирани сусамени кашкавалчета

Панирани сусамени кашкавалчета

Илияна ДимоваИлияна Димова
Новак
288555856
Панирани сусамени кашкавалчета
Снимка: Илияна Димова
1 / 3
14/12/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"Панираните предястия винаги изчезват от масата за броени минути, затова ако искате да зарадвате любимите хора, панирайте тези хапки кашкавал -не забравяйте сусама"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо нарежете кашкавала на хапки. Всяко едно парче се намокря с вода. В отделна купичка разбийте яйцата с щипка сол. В друга чиния сипете царевично брашно.

Всяко едно кашкавалче се овалва в царевично брашно и се слага в друга чиния, която е поръсена с брашно. Към останалото царевично брашно прибавете сусам, натрошен царевичен корнфлейкс и галета.

Панирайте кашкавала в разбитите яйца, след което в сухата панировка.

Изпържваме в загрято олио до златисто. Отцеждат се върху хартия и се сервират със салата по избор.

Панираните сусамени кашкавалчета са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: