gotvach.bg»Рецепти»Коктейли»Пунш»Яйчен пунш с шардоне

Яйчен пунш с шардоне

Яйчен пунш с шардоне
Снимка: Вилхелмина Николова
1 / 2
09/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците.

Разбиваме белтъците на сняг с 2/3 от захарта и ванилията, жълтъците разбиваме с останалата захар.

Варим виното за 15 мин. с канелата и анасона, след което прибавяме жълтъците към него.

Най-накрая прибавяме и белтъците към пунша.

Яйчният пунш с шардоне е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: