Панирано пилешко филе

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
9493281k
Панирано пилешко филе
Снимка: Monika Ivanova
1 / 5
16/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Кратко, просто и ясно - панирано пилешко филе, към добавяме подходяща гарнитура и хапваме за броени минути"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешките филенца на порции. Овкусете ги със сол и черен пипер и напръскайте с лимонов сок. Приберете месото поне за 1 час в хладилник.

Оваляйте овкусеното филе в галета и го разплескайте внимателно с дъска. Потопете в предварително разбитите яйца и изпържете в силно сгорещено олио до получаването на хрупкава коричка.

Поднесете панираното пиле с гарнитура по избор или сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: