Шницели с телешки дроб
Šnicle sa telećom džigericom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Шницели»Шницели с телешки дроб

Шницели с телешки дроб

НикиНики
Мастър Шеф
6455k2k2k2
Шницели с телешки дроб
Снимка: Ники
1 / 2
19/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
"Шницели с телешки дроб, на които им липсва само една салата, за да бъдат перфектното хапване"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дроба почистваме от ципите измиваме и подсушаваме.

Оформяме го на пържолки и с помощта на чукче за месо начукваме, трябва да стана с дебелина около 5 мм.

В куба си смесваме разбитото яйце, пресовани чесън, солта, содата, соевия сос, захарта и майонезата.

Разбъркваме добре и шприцавяме към дроба.

Оставяме на хладно за поне 2 часа .

В тиган си нагряваме олио. Дроба потапяме в брашно и пържим шницелите до готовност.

Поднасяме паниран дроб топъл с прясната салата и чаша червено вино.

Бон Апети с тези вкусни шницели с телешки дроб!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: