Варен кебап

Тодоринка БернардоваТодоринка Бернардова
Иноватор
2031k4821k1
Варен кебап
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 3
20/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се избира по желание. Аз ползвах свинско.

Нарязва се на кубчета и заедно с пащърнака се пуска в кипнала вода и се сварява.

В олиото се запържва лукът, нарязан на полумесеци.

Наръсва се с червения пипер и се добавя доматеното пюре.

Прибавя се месото заедно с бульона. Остава се на бавен огън да се готви до пълното сваряване.

Брашното се размива с малко вода и се прибавя към кебапа.

Остава се да покъкри още няколко минути и се оттегля от огъня.

Картофите се обелват и се сваряват в подсолена вода. Като се сварят, се отцеждат от водата.

Прибавя се кравето масло и се пасират с преса за картофи. Прибавя се прясното мляко и черния пипер.

Вареният кебап се сервира с лъжица картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: