Каша от коприва

Каша от коприва

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Каша от коприва1 / 2
09/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3
"Пролетна каша за всички, които обожават свежият аромат на коприва"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената, измита и попарена за кратко коприва се пуска във вряща подсолена вода и се вари няколко минути. След това се стрива добре с дървена лъжица.

Прибавят се брашното, размито в студена вода, и счуканите орехови ядки.

Сместа се вари десетина минути и се подправя с подправките, изсипва се в тава и се полива с разтопеното масло.

Отгоре се нареждат нарязаните на осминки твърдо сварени яйца и се запича.

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: