gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Риба»Хайвер»Царевичен тарама хайвер

Царевичен тарама хайвер

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Готвач
1747844113493
Царевичен тарама хайвер
Снимка: AneliaStefanova
1 / 4
25/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне2 мин.
Готвене3 мин.
Общо5 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В компотен буркан сипваме 80 мл хладка вода.

Към нея слагаме лука, хайвера и лимонената киселина.

Слагаме също царевичния грис и с пасатора разбиваме всичко.

След това едновременно разбиваме с пасатора и на тънка струйка наливаме олиото.

Пасираме, докато получим гъста кремообразна консистенция.

Готовият тарама хайвер оставяме за няколко часа в хладилник да се изстуди.

Сервираме царевичен тарама хайвер по желание поръсен с магданоз и копър.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: