gotvach.bg»Рецепти»Риба»Хайвер»Царевичен тарама хайвер

Царевичен тарама хайвер

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Иноватор
2271k6241k4
Царевичен тарама хайвер
Снимка: AneliaStefanova
1 / 4
25/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
5 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В компотен буркан сипваме 80 мл хладка вода.

Към нея слагаме лука, хайвера и лимонената киселина.

Слагаме също царевичния грис и с пасатора разбиваме всичко.

След това едновременно разбиваме с пасатора и на тънка струйка наливаме олиото.

Пасираме, докато получим гъста кремообразна консистенция.

Готовият тарама хайвер оставяме за няколко часа в хладилник да се изстуди.

Сервираме царевичен тарама хайвер по желание поръсен с магданоз и копър.подобни рецепти

подобни рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: