Топла пача

станимира караджовастанимира караджова
Готвач
1206802618181
Топла пача
Снимка: станимира караджова
1 / 3
27/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крачетата се измиват добре, заливат се със студена вода и се варят, докато поомекнат.

Към тях се прибавят лукът, чесънът, дафиновият лист, бахар и целината. Всичко това ври до пълното разваряване на крачетата.

В съд разтопяваме маслото и след като го свалим от огъня, добавяме червения пипер.

Когато са готови, се вадят, обира се месото, нарязва се на парчета и се връща в прецедения бульон.

Супата Пача се кипва за още 10 мин и към нея се прибавя прясното мляко и запърженият червен пипер в масло.

В отделна купичка разбъркваме ситно нарязан чесън и оцет за подправяне на топлата пача.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: