Киш със сирена и гъби
Kiš sa sirom i pečurkama
gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Киш»Киш със сирена и гъби

Киш със сирена и гъби

Анелия ТерзиеваАнелия Терзиева
Готвач
2442k6351k3
Киш със сирена и гъби
Снимка: Анелия Терзиева
1 / 2
27/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Киш със сирена и гъби, който е отлична идея за вечеря"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват и към тях се прибавят останалите продукти без гъбите, като сирената са нарязани на ситно.

В тиган запържваме нарязаните на ситно гъби и след като изстинат, ги добавяме към сместа.

Поставяме кухненска хартия в плитка тава и в нея разстиламе бутертестото.

Плънката се изсипва върху тестото и се пече кишът на 180 °C за около 30 минути - до получаване на кафява коричка отгоре.

За предпочитане е кишът със сирена и гъби да се сервира охладено или студено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: