Кремсупа от киселец и лапад
Sorrel and Dock Cream Soup
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Кремсупа от киселец и лапад

Кремсупа от киселец и лапад

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
Кремсупа от киселец и лапад1 / 2
30/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаните лук и чесън се задушават в олиото. Прибавят се добре измитите киселец и лапад както са на листа, съдът се захлупва и всичко се оставя да се задушава, като от време на време се бърка с дървена лъжица.

След като водата се изпари, се наръсва брашното, бърка се, така че листата да се смачкат и се залива с млякото.

Вари се на слаб огън още няколко минути, след което се добавят разбитите яйца и ястието се бърка, докато се сгъсти.

Сервира се с крутони.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: