Горещ винен кебап

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2171k1
Горещ винен кебап
Снимка: Ваня Величкова
2 / 5
31/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Поднесете този апетитен винен кебап с домашен хляб и чаша вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и задушава в олиото в дълбока тенджера или касерола.

Месото се нарязва на дребно и се добавя към лука, да се запържи.

Прибавят се нарязаните гъби и се задушава всичко.

Подправя се със сол и черен пипер на вкус.

Когато омекне свинският бут, се сипва виното.

Когато леко се изпари, се прибавя доматеното пюре, смесено с водата.

Намалява се котлона и виненият кебап се оставя да къкри до готовност.

Поднесете горещия винен кебап с хляб в плик и хубаво вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: